Paynhire

Fridhems Filmlinje söker en lärare!

Updated: March 04, 2024 01:12 PM GMT

Full-time Job in Svalov, Skane County


Fridhems Folkhögskola

Fridhems Folkhögskola

Svalöv, Sweden

Vill du vara med och utbilda morgondagens filmskapare? En av Sveriges främsta förberedande utbildningar inom film, Fridhems filmlinje, söker nu en filmlärare.

Filmlinjens upplägg bygger på praktiskt filmskapande från idé till visning. I utbildningen varvas filmövningar med föreläsningar och handledning. Deltagarna tillägnar sig grundläggande kunskaper inom filmens hantverk, och utöver det praktiska arbetet ingår teori, reflektion och branschkunskap. Under utbildningen övar sig deltagarna på att delta i en kritisk reflektion kring varandras filmande och filmområdet.

Vi söker dig som har relevant filmutbildning och/eller filmpedagogisk utbildning på högskolenivå. Du är engagerad, kommunikativ samt har förmåga att organisera och administrera arbetet för att driva och utveckla filmlinjen på kort och lång sikt. Du har förmågan att vägleda deltagarna genom hela skapandeprocessen, från idé till färdig film, och brinner för att utveckla deltagarnas personliga röster och samtala kring... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Svalov, Skane County


Svalövs kommun

Svalövs kommun

Allakando

Allakando

Job&Talent Sweden

Job&Talent Sweden

TEMANA

TEMANA

Svalövs Kommun

Svalövs Kommun

Inaktuell profil

Inaktuell profil

StudentConsulting

StudentConsulting

New Jobs Posted in Svalov, Skane County


Latest Jobs in Svalov, Skane County