Paynhire

Platschef

Updated: March 06, 2024 11:59 PM GMT

Full-time Job in Varmdo, Stockholm County


FRENTAB

FRENTAB

Värmdö, Sweden

Med stolta och engagerade medarbetare anlägger vi ett hållbart samhälle från grunden. Frentab Entreprenad kombinerar de korta beslutsvägarna och den familjära känslan i ett familjeföretag med tryggheten i en stabil koncern.

Frentab Entreprenad är en trygg och pålitlig partner inom markentreprenader. Vi vill överträffa våra kunders förväntningar och bygga långsiktiga relationer genom delaktighet och yrkesstolthet. Vi utför olika typer av entreprenadprojekt, främst inom vatten och avlopp. Inom Frentab-koncernen nyttjas interna resurser, såsom egen bergtäkt för krossmaterial, återvinning av schaktmassor och intern uthyrning av maskiner. Frentab Entreprenad har sitt säte i Gustavsberg på Värmdö och verkar mycket lokalt, men även i hela Stockholmsregionen.

I rollen som platschef på Frentab är du den som styr och driver projekten mot uppsatta mål. I din roll är du ansvarig för personal, kund, ekonomi, planering av tid och arbetsfördelning. Du är en del av en platschefs-grupp på idag sex... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Varmdo, Stockholm County


Värmdö kommun

Värmdö kommun

Getdet AB

Getdet AB

Allakando

Allakando

Artipelag

Artipelag

FRENTAB

FRENTAB

Vardaga AB

Vardaga AB

New Jobs Posted in Varmdo, Stockholm County